OK
شرکت دانش بنیان اِوارپلاست
ماشین جوش اتومات هوای گرم (Automatic hot air welding machine)

ماشین جوش اتومات هوای گرم (Automatic hot air welding machine)
دستگاه جوش اتوماتیک اوارپلاست مدل TENT
یکی  دیگر از  ابزارهای اصلی جوش لپ و اورلپ ورق های ترموپلاستیک با دستگاه جوش اتومات هوای داغ اوارپلاست مدل TNET می باشد که در چادردوزی، جوش ورقهای ترموپلاست (PVC, LLDPE)، در جوشکاری بنرها در ساخت سایبان، چادرهای مسافرتی، بیمارستانها و اسکانهای صحرایی، چادرهای کامیونت و ترانزیت، جوش تشکهای ورزشی و ورقهای تارپولین و … استفاده می شود.
 در این روش برخلاف استفاده از گوه گرم، جهت تأمین هوای گرم از سشوارهای صنعتی اوارپلاست استفاده می گردد، که نازل هدایت کننده، هوای گرم را بین دو سطح ورق انتقال داده و حرکت می کند تا ورق گرم شده تحت تأثیر فشار ناشی از غلطکهای روی نازل باعث تقویت اتصال هرچه بیشتر ورق ها و ایجاد درز جوش شوند. نازلهای هدایت کننده هوای گرم نیز به همانند گوه داغ دو دسته تقسیم می شود: نازل اتصال جوشی بدون تست کانال و نازل اتصال جوشی با تست کانال بطوریکه نواحی جوش در اطراف کانال تست قرار می گیرد. هدف از ایجاد این کانال، تست مقاوت جوش سطوح دو ورق بهم  می باشد.

در این فرآیند نیز:
۱- ابتدا درجه حرارت مورد نیاز جوش کاری و سرعت حرکت ماشین براساس نوع ورق و ضخامت آن تنظیم می گردد. (با توجه به دمای محیط و ضخامت ورق، درجه حرارت مورد نیاز برای جوش ورقهای ترموپلاستیک تعیین می گردد، سرعت حرکت آن معمولاً ۴ متر در دقیقه می باشند. باید توجه داشت هرچه ورق ضخیم تر باشد، سرعت جوش کندتر است.)
۲- پس از اینکه درجه  هوای  گرم خروجی به میزان مورد نیاز رسید، بر اساس میزان عرض جوشکاری مورد نظر (از ۱ تا ۳ سانتیمتر) نازل هوای گرم بین ورقها در زیر غلتک فشار قرار می گیرند.
۳- چون معمولا از این روش بیشتر برای ورقهای ترموپلاست با ضخمات کمتر از ۳ میلیمتر استفاده  می شود، معمولا میزان فشار مورد نیاز برروی ورقها همواره ثابت در نظر گرفته می شود. (فقط در زمانیکه همانند روش گوه داغ، اگر از روش جوش هوای داغ در جوش اورلپ ورقهای ژئوممبران استفاده گردد، فشار روی نازل نیز همانند روش گوه داغ توسط اهرم متغیر روی غلتکها تنظیم که این عمل پس از لاک کردن فک غلتکها صورت می گیرد.)
۴-حتما مطمئن شوید که سطح ورق ها  کاملا تمیز و عاری از هرگونه گرد، غبار و یا چربی باشند.
۵- پس از تنظیم کلیه پارامترها و راندن نازل هوای داغ زیر ورقها، با تغییر اهرم استاپ به حالت حرکت، ورقها با همدیگر جفت و درگیر شده، ماشین جوش حرکت می کند تا فرآیند جوش صورت گیرد.
لازم بذکرست که اپراتور ماشین در هر لحظه از فرآیند می تواند سرعت و درجه حرارت را با توجه به شرایط محیطی نیز تغییر دهد تا به کیفیت جوش مطلوب دست پیدا کند.(معمولا پس از تنظیمات اولیه، در ابتدای مسیر در حین فرآیند جوش نیز پارامتر توسط اپراتور کنترل می شود). در این روش نیز مانند دیگر فرآیندهای جوش، سه پارامتر اصلی درجه حرارت هوای گرم، فشار و سرعت حرکت آن می باشد و همانند روش گوه داغ، همه پارامترها براساس شرایط دمای محیط و ضخامت دستگاهها تنظیم می شود. باید اشاره کرد این روش معمولا در فضاهای سرپوشیده صورت می گیرد، لذا سرعت فرآیند جوش بیشتر از ماشین گوه داغ می باشد، ولی در صورتیکه فرآیند جوش در فضاهای بیرونی با اجرا شوند، توصیه می شود فرآیند جوشکاری در شرایط مساعد جوی‌ انجام گیرد زیرا بعنوان مثال در شرایط بادی، وزش باد عامل خنک کننده نازل بوده و همچنین با ایجاد گرد و غبار همواره سطح ورقها بویژه محل جوش دچار آلودگی احتمالی می شود که تاثیر بسزایی در کیفیت جوش  وارد می شود.

برای اطلاعات بیشتر اینجا کلیک کنید


1399/03/24
Bookmark and Share شماره مقاله :1025 تعداد بازديد :2267
ماشین جوش اتومات هوای گرم (Automatic hot air welding machine)

درج نظرات مقاله

نويسنده
نظر