OK
شرکت دانش بنیان اِوارپلاست
جوش کاری لپ و اورلپ :

در مواقعی که قرار است سطحی از یک ورق بروی خودش(Lap welding)  یا بر سطح ورقی دیگر جوش داده شوند(Overlap welding) بکار می روند. بعنوان مثال در ساخت مخازن آبکاری، جوش ورقهای ترموپلاست (PVC, HDPE, LLDPE)، در جوشکاری بنرها، در ساخت سایبان، چادرهای مسافرتی، بیمارستانها و اسکانهای صحرایی، چادرهای کامیونت و ترانزیت، جوش ورقهای تارپولین و …. بطور معمول این فرآیند به دو صورت انجام می شود : جوشکاری دستی با استفاده سشوارهای صنعتی اوارپلاست (HP100/1600W,HP200 3400W) یا بصورت اتوماتیک با استفاده از ماشینهای جوش اتومات اوارپلاست (SMT wedge welding machine/TENT welding machine)

جوش کاری لپ و اورلپ دستی:

دستگاه مورد نیاز: سشوار صنعتی اوارپلاست مدل HP200  یا HP100

 در اقع این فرایند جوشکاری بدون استفاده از سیم جوش انجام می شود. در این روش که هوای گرم بین دو سطح مقطع  ورق با استفاده از نازل پهن (دم-ماهی شکل) دمیده می شود و نازل با سرعتی ثابت و یکنواخت بین ورقها جابجا می شود و فشار همزمان در پشت نازل  پهن جوش با استفاده از یک غلتک یا رولر دستی (R40) بر آن اعمال می شود که ترکیب هوای گرم و فشار اعمال شده باعث می شود دو سطح به هم جوش داده شوند.

*    جوش لپ برای ورق های نازک پلاستیکی به ضخامت 1.5 میلیمتر یا کمتر توصیه می شود.(در مواردیکه ضخامت ورق بیشتر از 1.5میلیمتر باشد استفاده از ماشینهای جوش اتومات اوارپلاست توصیه می گردد)

*    حتما مطمئن شوید که سطح ورق ها  کاملا تمیز و عاری از هرگونه گرد، غبار و یا چربی باشند.

*     سطح لبه یک ورق بر روی هم یا بعبارتی دیگر عرض جوش باید حداقل 10 میلیمتر باشد تا بتواند اتصال جوشی خوبی بهم داشته باشد.

*     استفاده از نازل پهن مناسب با توجه به عرض جوش (نازلهای جوش لپ و اورلپ اوارپلاست در مدلهای N20,N40, WNA40 و N70)

*    استفاده از غلطک یا رولر متناسب با عرض جوش جهت اعمال فشار مناسب

*      حرکت نازل با سرعت یکنواخت و انتخاب درجه حرارت مناسب برای جوش (دمای جوش و میزان درزگیری با توجه به نوع ورق، ضخامت، و شرایط  دمای محیط متفاوت می باشد و باید بگونه انتخاب شود تا در حین فرایند آسیب به سطح جوش  و ورق نرسد، زیرا اگر دما خیلی زیاد باشد یا سرعت جوش خیلی کم باشد ، این منجر به تولید هوای گرم بیش از حد، ذوب و یا تغییر شکل سطح می شود و بالعکس اگر دما خیلی کم باشد و سرعت جوش زیاد سبب میشود اتصال محکمی ایجاد نشود و سطح جوش براحتی با دست نیز از هم جدا گردد)

برای اطلاعات بیشتر اینجا کلیک کنید 



1399/03/24
Bookmark and Share شماره مقاله :1023 تعداد بازديد :2342
جوش کاری لپ و اورلپ :

درج نظرات مقاله

نويسنده
نظر